Pišite nam

Vijesti

Zbog loših vremenskih uvjeta odgađa se otvorenje adventskog programa „Čarobni otok“

Prije

-

Advent 2022

Kako smo nedavno objavili na našem portalu, Turistička zajednica Općine Pašman u suradnji s Općinom Pašman i Javnom komunalnom ustanovom Otok Pašman i ove godine organizira adventski program „Čarobni otok“ Pašman.

Nažalost zbog loših vremenskih prilika otvorenje adventskog programa se odgađa za dva dana te tako Čarobni otok kreće u nedjelju, 11. prosinca po već predviđenom programu.

– Održavanje prvog i drugog dana Čarobnog otoka nažalost smo morali odgoditi zbog najavljenih vremenskih nepogoda, ali s poboljšanjem vremenskih uvjeta vraća se najavljeni program događanja te vas pozivamo da nam se pridružite, izjavila je za naš portal direktorica TZO Pašman Petra Perinović.

I ove godine je pripremljen bogat program za djecu i odrasle kroz koncerte, radionice i umjetničke nastupe te dijeljenje poklona za svu okupljenu djecu, a sve će biti upotpunjeno gastro ponudom dviju adventskih kućica.

Koncert zvijezda „A strane“ Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Daniel Jurišević, Sabrina Hebiri i prateći band koji se trebao održati na otvaranje Čarobnog otoka 9. prosinca odgađa se za 29. prosinca.

Dođite se zabaviti i osjetiti božićnu atmosferu Čarobnog otoka u Neviđanima.

Nastavi čitati

Najčitanije