Pišite nam

Vijesti

Zadarska županija nagrađuje najbolje iznajmljivače

Prije

-

Welcome Javni poziv Zadarske županije

Zadarska županija kao provoditelj programa za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače na području županije, je u srijedu, 6. listopada raspisala Javni poziv za sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ da se prijave za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini.

Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače se dodjeljuju s ciljem motiviranja privatnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda.

– Ovim putem pozivamo sve vrijedne dionike iz segmenta obiteljskog turizma s oznakom kvalitete “Welcome” da se pridruže ovom projektu u sklopu kojeg će se valorizirati izvrsnost. Obiteljskom smještaju u Zadarskoj županiji želimo osigurati veću vidljivost, ali i naglasiti iznimnu važnost u podizanju kvalitete i praćenju suvremenih trendova ponude i potražnje. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu, ističu u Županiji.

Javni poziv je otvoren do 5. studenog ove godine, a nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor.

Pobjednici osvajaju 15.000 kuna i zlatnu plaketu, 2. nagrada je 10.000 kuna i srebrna plaketa, a 3. nagrada je 5.000 kuna i brončana plaketa. Tri odabrana finalista iz svake kategorije predstavit će se u dnevnom tisku, na web stranici Zadarske županije i TZ Zadarske županije kao primjer dobre prakse u turizmu. Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada tijekom prosinca 2021. godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti ovdje. Odgovore na sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti na tel. 023/350-430 ili 023/350-342.

Nastavi čitati

Najčitanije