Pišite nam

Sport

Vice Bobić iz Pašmana osvojio dva zlata na Europskom kupu Karlovac Open 2022.

Mladi Pašmanac je u 4 borbe svaki put izašao pobjednikom i na taj način osigurao čak dva zlatna odličja

Prije

-

Vice Bobić Karlovac 2022 8

Ovaj vikend je KBK Tigar iz Karlovca organizirao međunarodni turnir u kickboxingu “Europski kup Karlovac Open 2022. – Drugi memorijal Mihael Javorović”. Sudjelovalo je 1.860 natjecatelja iz 154 kluba iz 27 zemalja. Svečanosti otvorenja natjecanja su prisustvovali izaslanik predsjednika Republike Hrvatske savjetnik za sport Željko Jovanović, izaslanica ministrice turizma i sporta Olja Jurlina i karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

U jakoj konkurenciji izvanredan uspjeh je postigao trinaestogodišnji Vice Bobić iz Pašmana svladavši sve svoje protivnike u 4 borbe se tako zasluženo osvojio čak 2 zlatne medalje. Ovaj veliki uspjeh je mladi Vice, inače član zadarskog KBK Sv. Zoilo, postigao pod vodstvom svog trenera Tomislava Torića.

U uvodnom dijelu programa koji se ne boduje, Vice je u dvije borbe svladao prvo hrvatskog te zatim u drugoj borbi izraelskog protivnika i tako sa dvije pobjede osvojio svoje prvo zlato na turniru.

U drugom dijelu turnira koji se boduje za rangiranje na svjetskom i europskom prvenstvu Vice je u kategoriji 03 KL 158 OC M -69 KG također imao 100 postotni učinak odnijevši pobjede u dvije borbe. U prvome sučeljavanju mladi Pašmanac je svladao izraelskog protivnika da bi svoj odličan nastup na turniru zaključio s pobjedom u finalu protiv mađarskog protivnika te tako osvojio zlatnu medalju i pehar za osvajača u svojoj kategoriji.

Čestitamo našem Vici na ovom velikom rezultatu te podsjećamo da je samo prije dva mjeseca, u prosincu 2021. postao prvak države u tajlandskom boksu za mlađe uzraste.

Nastavi čitati

Najčitanije