Pišite nam

Sport

Veronika osvojila zlato na Prvenstvu Hrvatske u atletici za juniore

Prije

-

Veronika Šokota

U organizaciji AK Međimurje u Čakovcu je 3. i 4. srpnja održano ovogodišnje Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici za juniore i juniorke koje je ujedno bilo i zadnja prilika za postizanje normi za predstojeće Europsko juniorsko prvenstvo koje će se održati u Tallinu od 15. do 18. srpnja, prenosi Zadarski.hr.

Na ovom natjecanju naša izvrsna Veronika Šokota, nastavila je svoj uspješni niz odličnih rezultata ove sezone osvojivši zlato hicem iz prve serije bavicši koplje 52,40 metara. Ovom pobjedom je Veronika stigla do svog čak četvrtog ovogodišnjeg naslova državne prvakinje, a ukupno trinaestog od 2016. godine. Osvojila je prvenstva Hrvatske u konkurenciji mlađih kadetkinja, kadetkinja, mlađih juniorki, juniorki, mlađih seniorki i seniorki u dvorani i na otvorenom i to u bacanju vortexa (130 g), skoku udalj, višeboju i bacanju koplja od (500 g) i (600 g).

– Zadovoljni smo ostvarenim, curama sve pohvale, izvrsno su predstavile i sebe i klub, sve čestitke, zadovoljan rezultatima Veronike i njezinih kolegica iz kluba izjavio je predsjednik i trener AŠK Zadar Ivica Šola.

Nastavi čitati

Najčitanije