Pišite nam

Vijesti

Učiteljice OŠ Vladimir Nazor na edukaciji u Firenci u sklopu EU programa Erasmus+

Prije

-

Tate za pet Erasmus Firenca

U okviru programa Erasmus+ je u srpnju prošle godine OŠ Vladimir Nazor u Neviđanima dobila odobrenje na bespovratna sredstva za projekt „Tate za pet“ u iznosu od 12.235 EUR, a ciljem je bilo sudjelovanje učitelja u međunarodnim edukacijama financiranim sredstvima EU te na taj način omogućiti razvijanje njihovih novih vještina koje će omogućiti iskorak u kvaliteti samog projekta.

Od ravnatelja škole Ivana Hrabrova smo saznali da su učiteljica hrvatskog jezika Slađana Vranjković i učiteljica fizike Martina Jeršek sudjelovali na edukaciji Enough Theory, Let’s Play! Fun Games for Developing the Whole Child u organizaciji Europass Teacher Academy.

– Tečaj se održao u Firenci u razdoblju od 25. do 30. travnja 2022. Podučava kako koristiti igre u svom razredu kako bismo poboljšali sposobnosti svojih učenika za samoizražavanje i promovirali njihov osobni kognitivni, emocionalni i društveni razvoj. Pomaže u stvaranju kohezivnije grupe, čime se poboljšava kvaliteta kako naših učenika tako i našeg učiteljskog iskustva, izjavio je ravnatelj Hrabrov.

S ovim tečajem djelatnici škole završili su edukacijski dio projekta koji je obuhvatio tri tečaja i pet polaznika te su u OŠ Vladimir Nazor pripremili drugu godinu projekta Tate za pet.

– U nastavnoj godini 2021./2022. OŠ Vladimir Nazor Neviđane pripremila je drugu godinu našeg projekta Tate za pet. Od ove godine projekt ima i europsku dimenziju jer je dio Erasmus+ programa. Škola je pripremila ukupno osam radionica od kojih će se sedam održati u proljetnom, a jedna u jesenskom terminu. Radujemo se susretima očeva i djece na školskim projektima, naglasio je ravnatelj škole.

Nastavi čitati

Najčitanije