Pišite nam

Vijesti

U četvrtak počela nova pedagoška godina u Dječjem vrtiću Bodulić

Prije

-

Dječji vrtić Bodulić

Nakon završenog ljetnog programa u četvrtak, 1. rujna započela je u vrtiću Bodulić nova pedagoška godina redovitim vrtićkim programom za dvije odgojne skupine u centralnom objektu u Dobropoljani te redovitim jasličkim programom za jednu odgojnu skupinu u područnom objektu u mjestu Banj.

– Druženje je započelo za 60-tak djece u dobi od jedne godine do polaska u školu, a tijekom godine će im se pridružiti i djeca koja čekaju da steknu uvjete za upis ako za to bude mogućnosti. Osim redovitog programa u našem vrtiću organiziramo i obavezni program predškole koji je integriran u redovni program. Ove godine je iz našeg vrtića u prvi razred otišlo 10-ero djece, a novoupisano je 18-ero djece, izjavila je za naš portal ravnateljica vrtića Agata Korenić.

Prvi dani u vrtiću za neku djecu su stresni jer sigurnost svog doma zamjenjuju s novim, nepoznatim okruženjem.

– Ovim važnim korakom u njihovom životu postaju dio naše vrtićke obitelji u kojoj će zajedno s odgojiteljima i novim prijateljima graditi sretno mjesto prijateljstva i igre. Želja nam je da naš vrtić bude poticajno okruženje u kojem će djeca razvijati sposobnosti i kreativnost, a sve za dobrobit djece, za kraj dodaje Korenić.

Nastavi čitati

Najčitanije