Pišite nam

Sport

U Barotulu uspješno održan 2. Pašmanski dupin

Prije

-

Pašmanski dupin 2023

U subotu, 22. srpnja u organizaciji VK Garmenjak održan je 2. vaterpolo turnir Pašmanski dupin na kojem su sudjelovali VK Garmenjak – Barotul, VK Poljana, VK Pinac iz Preka te AVK Kolpomorto iz Zadra.

U odličnoj atmosferi pred brojnom publikom turnir je osvojio AVK Kolpomorto, drugo mjesto su izborili domaćini – VK Garmenjak, treći je bio VK Pinac iz Preka dok je četvrto mjesto pripalo VK Poljana.

U sklopu turnira se pod vodstvom trenera Ivana Bračuna i Mislava Vulića održala i prva višednevna Mala škola vaterpola za djecu koja je ove godine počela već u ponedjeljak, 17. srpnja, trajala je 5 dana, a pohađalo ju je 18 djece. Radionica je protekla u opušteno-ozbiljnoj atmosferi, baš kakva Mala škola i treba biti. Najbitnije je što su klinci uživali, a iz barotulskog kluba poručuju: „Imamo nasljednike!“

Mala škola vaterpola

Nakon turnira punog pozitivnih dojmova i lijepih emocija održana je dodjela pehara i zahvalnica te su svi nastavili sa zabavom do kasno u noć uz koncert Kuzma&Shaka Zulu te DJ Angela.

Financijsku podršku turniru su osigurali Općina Pašman, Zadarska županija te OTP banka, a poklon paketi za sve ekipe osigurao je sponzor nagrada OPG Matulić.

Fotogalerijom prenosimo samo dio odlične atmosfere:

Nastavi čitati

Najčitanije