Pišite nam

Sport

U Banju Županijsko natjecanje u ribolovu štap s obale

Prije

-

ŠRD Banj Ribolov
Foto: Naši školji

U Banju je prije tri dana u organizaciji Športsko ribolovnog društva Škrpina Banj održano Županijsko natjecanje u ribolovu štap s obale za seniore i Master kategoriju.

Prvo mjesto kod seniora osvojio je Marko Sikirić, drugi je David Bajlo, a treći Dubravko Pejdo, svi iz ŠRD Zubatac Zadar.

U Master kategoriji pobijedio je Oliver Alaburić iz ŠRD Orada Pag, drugi je Mićo Matak iz ŠRD Zubatac Zadar, a treće mjesto osvojio je Ivan Jukić iz ŠRD Zubatac Zadar.

Kod seniora je nastupilo 14 natjecatelja – sedmero Zubatac Zadar, dvoje Podlanica Biograd, dvoje Sipa Benkovac, dvoje Orada Pag te jedan iz Vira.

U kategoriji Masters +55 nastupilo je 10 natjecatelja – četvero Zubatac Zadar, dvoje Uligna Kukljica te po jedan Orada Pag, Sipa Benkovac, Vir i Lanterna Zadar.

Seniori su ulovili 483 ribe ukupne težine 17,641 kg, a u kategoriji Master ulovljeno je 143 ribe ukupne težine 4,598 kg.

Opunomoćenik HSSRM je bio Boris Bulić, glavni suci Tea Sikirić za seniore, Pavle Kostić za masterse, a voditelj natjecanja Romeo Pedišić.

Ovo je već drugo ovogodišnje Županijsko natjecanje u ribolovu koje organizira ŠRD Škrpina Banj. Prvo je održano 28. svibnja za seniorke i juniore U-21, na kojemu je nastupilo 14 seniorki i 11 juniora.

Izvor: Naši školji

Nastavi čitati

Najčitanije