Pišite nam

Vijesti

Trajekt „Otok Pašman“ počeo prometovati na liniji Biograd – Tkon

Prije

-

Trajekt Otok Pašman
Foto: Grad Biograd na Moru

U utorak, 17. kolovoza novonabavljeni trajekt Jadrolinije Otok Pašman preuzeo je trajektnu liniju Biograd – Tkon, javlja Glas otoka. Priključivanjem novog trajekta na liniji Biograd – Tkon zamjenjuje se trajekt Prizna, brod star više od 50 godina.

Obilasku trajekta Otok Pašman, čija je plovidba započela iz Biograda na Moru u 12:30 sati, prisustvovali su državni tajnik za more Josip Bilaver, ravnateljica Agencije za obalni linijski i pomorski promet Paula Vidović, predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta, član Uprave Goran Frković i predstavnici Zadarske županije i Općine Tkon.

– Flota Jadrolinije ključ je uspješnog poslovanja, napretka čitave tvrtke i unapređenja kvalitete usluge. S tim na umu, u obnovu flote ulažemo sustavno, a trajekt Otok Pašman nastavak je tog procesa. Veza s otokom Pašmanom veoma je važna za čitavo zadarsko područje, što zbog turističkog značaja ovog otoka, što zbog snažne povezanosti njegovih žitelja s kopnom kroz cijelu godinu. Zbog toga vjerujemo da će putnici sa zadovoljstvom dočekati ovaj trajekt čiji kapacitet i maritimne sposobnosti donose značajan napredak po pitanju kvaliteta usluge i plovidbe u različitim vremenskim uvjetima. Posadi broda želim mirno more, a putnicima ugodnu plovidbu, izjavio je prilikom prve plovidbe trajekta Otok Pašman predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta.

Nastavi čitati

Najčitanije