Pišite nam

Vijesti

Tate za pet: S djecom na moru i na zogu

U OŠ Vladimir Nazor održane 4 proljetne radionice u kojima su tate s djecom išle u potragu za dupinima, družili se na zogu, ukrasili školsko dvorište i pravili palačinke

Prije

-

Tate za 5

OŠ Vladimir Nazor Neviđane pripremila je drugu godinu projekta Tate za pet, a od ove godine projekt ima i europsku dimenziju jer je dio Erasmus+ programa. Škola je pripremila ukupno osam radionica od kojih će se sedam održati u proljetnom, a jedna u jesenskom terminu.

Kako smo doznali od ravnatelja škole Ivana Hrabrova, prošli tjedan su održane prve dvije radionice ovogodišnjeg projekta Tate za pet. U prvoj radionici u pratnji svoje učiteljice Ivane drugaši su zaplovili u potragu za dupinima. Prekrasno popodne urodilo je plodom: dupine su pronašli, odlično se zabavili, a tate su provele kvalitetno vrijeme s djecom. Iz škole posebnu zahvalu upućuju tati Anti Miloloviću.

U drugoj radionici Erasmus projekta Tate za pet su očevi i djeca trećeg razreda još jednom pokazali veliku vještinu kad je rad u pitanju. U vrlo kratkom vremenu, po nacrtu učiteljice likovne kulture Sanje Glavan, ukrasili su školsko dvorište tradicionalnom igrom trlja ili mlin.

U trećoj radionici, održanoj ovaj tjedan, okupili su se očevi i djeca sedmog i osmog razreda i demonstrirali vještinu pravljenja palačinki. Asistirao im je gospodin Renato Kraljev, najpoznatiji kuhar našeg kraja, kojemu pripada zahvala svih sudionika da se rado odazvao i prihvatio ulogu ocjenjivačkog suda, kao i na korisnim savjetima o upisu u Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu.

U četvrtoj radionici Erasmus projekta Tate za pet očevi i djeca četvrtog razreda pokazali su svoje vještine na zogu u Mrljanama i pritom se odlično zabavili. Zahvale pripadaju domaćinima, gospodi Šimi i Mislavu Jureško.

Nastavi čitati

Najčitanije