Pišite nam

Sport

Sveti Mihovil i sljedeće sezone u 1. ŽNL

Prije

-

Sveti Mihovil

Nakon što su seniori NŠK Sveti Mihovil prošle sezone kroz kvalifikacije izborili mjesto u 1. ŽNL, ove sezone ciljevi su bili stabilizacija momčadi i ostanak u društvu najboljih što je i uspješno ostvareno.

 Sezonu su završili na 13. mjestu s 19 osvojenih bodova, čak 9 bodova više od Arbanasa koji ispadaju u niži rang.

– S obzirom da smo ostanak osigurali nekoliko kola prije kraja prvenstva moramo biti zadovoljni ostvarenim. No, ova ekipa igrača ima kvalitetu za puno više, ali neigranje na našem igralištu zbog nedovoljnih dimenzija i nastupanje u različitom sastavu gotovo svaku utakmicu zbog fakultetskih i radnih obveza igrača, na kraju je ovo realan rezultat. Za nešto više moramo što prije izgraditi novo igralište i igračima nadoknaditi troškove prijevoza, jer sve troškove snose sami – istaknuo je sportski direktor kluba Damir Korenov koji dodaje da posebno veseli činjenica da je dosta kadeta zaigralo u seniorskoj momčadi i neki od njih su pokazali da se u budućnosti može na njih ozbiljno računati.

Sada slijedi odmor do polovice kolovoza kada će početi pripreme za sljedeću sezonu. Do onda igrači će formu održavati igranjem na ljetnim malonogometnim turnirima.


Seniori Svetog Mihovila u sezoni 2021/2022.:

Vratari: Ivan Vlakić, Roberto Fantov, Mate Magić, Roko Gobin
Igrači: Šime Maruna, Filip Vojvodić, Matej Pedišić, Domagoj Pedišić, Zvonimir Žuža, Ante Toni Ramov, Marin Tomić, Toni Gržanov, Marko Kolega, Šime Sikirić, Ivano Longin, Roko Boško, Leon Cukar, Niko Vidov, Zvonimir Ivuša, Luka Masar, Deni Kolega, Marki Gobin, Karlo Kurtin, Josip Zelenčić, Mate Dundov, Roko Dešpoja, Mauricio Lucin, Ivica Grubač, Nikola Rančić, Leo Kapović, Frane Vidov, Marko Stevanović, Mate Ortulan i Josip Vučenović.

Izvor: Naši školji

Nastavi čitati

Najčitanije