Pišite nam

Sport

Sveti Mihovil dobio novo kombi vozilo

Prije

-

Novo kombi vozilo koje je već oslikano motivima oba otoka i hashtagom kluba  #2otoka1klub koristit će se za prijevoz djece na utakmice i treninge kao i na gostovanja diljem Zadarske županije, javljaju Naši školji. Velik je to iskorak za otočki klub jer je ovo prvo kombi vozilo u 25-godišnjem djelovanju kluba.

„Vrijednost kombija je oko 120.000 kuna, a sredstva smo osigurali na više mjesta. Nabavu su sufinancirali Športska zajednica Zadarske županije i Zadarska županija u okviru programa aktivne zajednice u lokalnom športu, zatim Općina Preko, a dio sredstava osigurao je i sam klub“, istaknuo je voditelj škole nogometa i predsjednik kluba Krešimir Jaklin.

NŠK Sv. Mihovil broji oko 150 članova s otoka Ugljana i Pašmana raspoređenih u sedam natjecateljskih kategorija te godišnje odigraju oko 150 utakmica. Kombi vozilo uvelike će im pomoći u provođenju redovnih aktivnosti, olakšati odlaske na utakmice u operativnom i financijskom pogledu, smanjit će se troškovi gostovanja i olakšati organizacija prijevoza.

„U klub se zadnjih godina ulaže sve više, a jedno od najvažnijih ulaganja svakako je bila obnova nogometnog igrališta u Sutomišćici, čime je uvelike podignuta kvaliteta treninga te su stvoreni kvalitetni uvjeti za sve kategorije i dobne uzraste“, dodaje Jaklin uz zahvalu svim općinama koje podupiru rad kluba, sponzorima i roditeljima djece iz nogometne škole.

Svaka investicija, bilo u infrastrukturu, opremu ili rad kluba vrlo je vrijedna jer svako ulaganje u klub, ulaganje je u bolji život djece i mladih na oba otoka. Ono osigurava bolje uvjete za njihovo daljnje bavljenje sportom, za ostanak u klubu, a u konačnici i ostanak na otoku.

Nastavi čitati

Najčitanije