Pišite nam

Vijesti

Standup komičari SplickaScena jučer na Čarobnom otoku oduševili publiku

Prije

-

Standup splickascena

Jučer u večernjim satima su u sklopu Čarobnog otoka, adventskog programa općine Pašman, publiku zabavljali splitski standup komičari SplickaScena – Ivica Lazaneo i Josip Škiljo.

Prošle godine komičari SplickeScene prvi put su nastupali na adventu općine Pašman, a ove godine su ponovno oduševili svojim komičarskim nastupom. Inače, komičari SplickeScene imaju rasprodane nastupe diljem regije i glavni su krivci za suze od smijeha publike koja za njihov nastup rezervira karte mjesecima unaprijed.

SplickaScena je kolektiv splitskih standup komičara koji čine Ante Travizi, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ivica Lazaneo, a ovaj put su publiku na adventu u Neviđanima zabavljali Ivica Lazaneo i Josip Škiljo.

Događaj je popratila mnogobrojna publika željna smijeha i zabave koja nije ostala ravnodušna jer su na šaljiv način ispričane brojne anegdote iz svakodnevnog života s kojima se mogao svatko poistovjetiti.

U razgovoru s posjetiteljima smo našli publiku iz otoka Pašmana i Ugljana, a komentari su samo potvrđivali odličnu atmosferu koja je vladala za vrijeme predstave; „super su bili“, „odlični“, „stvarno dobri“. Odličnu zabavu koju su osigurali splitski komičari nadopunila je gastronomska ponuda adventskih kućica kao i mnogobrojni svjetleći ukrasi koji dočaravaju blagdanski ugođaj na Čarobnom otoku.

Nastavi čitati

Najčitanije