Pišite nam

Vijesti

Školi u Neviđanima odobreno više od 90.000 kn za projekt Tate za pet

Prije

-

Erasmus Mobilnost Tate za pet

Učitelji koji sudjeluju u projektu će proći međunarodne edukacije s ciljem razvijanja novih vještina koje će osigurati još veću kvalitetu projekta

Ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU mr. sc. Antonija Gladović donijela je u ponedjeljak, 25. srpnja Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu prijedloga za 2021. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje odgoja i općeg obrazovanja, rok 18.5.2021. godine. Na temelju Odluke je prihvaćen i projektni prijedlog OŠ Vladimir Nazor Neviđane te su školi odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 12.235,00 EUR.

OŠ Vladimir Nazor Neviđane je na ovaj Poziv prijavila svoj već pokrenuti projekt Tate za pet. Na temelju projekta, učitelji koji u njemu sudjeluju, moći će proći kroz međunarodne edukacije financirane sredstvima EU, a cilj navedenih edukacija je razvijanje novih vještina koje će omogućiti iskorak u kvaliteti samog projekta.

– Osnova projektnog prijedloga je naš postojeći projekt Tate za pet, koji je Agencija prepoznala kao kvalitetan. Na ovaj način, uz usvajanje novih vještina učitelja, nadamo se daljnjem unapređenju našeg rada. Sam projekt trajat će kroz cijelu nastavnu godinu 2021./2022., izjavio je za naš portal ravnatelj OŠ Vladimir Nazor Ivan Hrabrov.

Ovom odlukom se dodjeljuje sveukupno 1.460,805,00 EUR, od čega se akreditiranim organizacijama dodjeljuje 432.060,00 EUR, a kratkoročnim projektima mobilnosti koje provode neakreditirane organizacije, u koje spada i projekt OŠ Vladimir Nazor Neviđane, dodjeljuje se sveukupno 1.028,745,00 EUR.

Nastavi čitati

Najčitanije