Pišite nam

Vijesti

S vama smo već godinu dana – hvala svim čitateljima na ukazanom povjerenju

Prije

-

Otok Pašman Godišnjica

Godina dana druženja s 30.000 čitatelja ispunjava nas velikim osjećajem zahvalnosti i željom da i dalje zajedno s vama neumorno radimo na ostvarenju što boljih uvjeta za život na našem otoku

Kako bi se povećala protočnost informacija s ciljem ostvarivanja što boljeg života na području naše općine, prije godinu dana Općina Pašman pokrenula je lokalni portal Otok Pašman. Od tada svakodnevno pratimo zbivanja na području svih osam naselja općine, otoka Pašmana i okolice te vas nastojimo što bolje informirati o svim segmentima života: radu lokalne samouprave, udruga, komunalnim zahvatima, turizmu, OPG-ova, prometu, sportskim, kulturnim i društvenim događajima.

Kad smo počeli objavljivati prve vijesti, s pomiješanim osjećajima nade i neizvjesnosti smo iščekivali reakciju naših mještana i svih naših čitatelja. Nakon godine dana imamo 30.000 razloga za veliko zadovoljstvo jer nam je toliko čitatelja odlučilo pokloniti svoje dragocjeno povjerenje.

Toj brojci moramo dodati i veliki broj čitatelja ostalih portala u našoj široj okolici koji naše vijesti često prenose što nas dodatno obavezuje da profesionalno odradimo svoj posao. Iz tog razloga iskazujemo i veliku zahvalnost svim portalima i njihovim čitateljima koji su nam od početka našeg rada ukazali svoje povjerenje prenošenjem odnosno čitanjem naših vijesti.

Ako pogledamo daljnju statistiku posjećenosti možemo izdvojiti kako ste stranice našeg i vašeg portala od početka rada otvorili čak 100.000 puta pri čemu ste najviše interesa pokazali za vijesti vezane uz most Pašman – kopno. Vijest da je naš Frane Magić pobijedio na natječaju “Volim svoj grad!” sa svojim vizualnim rješenjem također vam je bila vrlo zanimljiva.

Nadalje, redovno pratite vijesti vezane uz projekte i radove na lokalnoj komunalnoj infrastrukturi, zatim vijesti o našoj osnovnoj školi Vladimir Nazor te o dobrovoljnom darivanju krvi.

Zahvaljujemo svim čitateljima koji su nam slali svoje komentare i prijedloge te vas pozivamo da i dalje zajedno s nama sudjelujete u kreiranju sadržaja portala na način da nam šaljete svoje prijedloge, konstruktivne kritike i ideje kao i vaše vijesti, najave ili obavijesti na našu email adresu portal@otokpasman.hr.

Još jednom veliko hvala svim čitateljima na ukazanom povjerenju koje nam daje veliki poticaj da zajedno s vama što više doprinosimo boljem životu na našem otoku.

Nastavi čitati

Najčitanije