Pišite nam

Vijesti

S novim panoramskim tablama i servisnom stanicom za bicikle južni Pašman postao još pristupačniji

Prije

-

Servisna stanica

Turistička zajednica Općine Pašman nedavno je postavila nove panoramske table i servisnu stanicu za popravak bicikla na poučnoj stazi po južnom Pašmanu.

Novo grafičko rješenje panoramskih tabli doprinosi lakšem snalaženju i orijentaciji na djelu brdskih staza i puteva za pješake, bicikliste, ali i vozače.

Novopostavljena servisna stanica za popravak bicikla nalazi se na djelu MTB biciklističke staze na vidikovcu Smilje, a stanica je postavljena u cilju omogućavanja što lakšeg popravka bicikla za bicikliste koji se nađu na brdskoj stazi koja je udaljena od samih naselja.

Panoramske table i servisna stanica sufinancirane su sredstvima Turističke zajednice Zadarske županije, a kako doznajemo od direktorice TZO Pašman Petre Perinović, navedena sredstva uvelike su doprinijela realizaciji samog projekta.

Podsjetimo da se krajem siječnja ove godine održalo svečano otvaranje 5 novih odmorišta/vidikovaca te 13,25 kilometara duge poučne staze koja se proteže od vrha Bokolj pa sve do uvale Soline, a ovaj projekt vrijednosti 750.000 kuna u potpunosti je financiran od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Nastavi čitati

Najčitanije