Pišite nam

Vijesti

Raspisan Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Pašman

Svi vi možete sudjelovati u dodjeli javnih priznanja podnošenjem svojih prijedloga

Prije

-

Poziv-javna priznanja

Jučer, 28. veljače načelnik Općine Pašman Krešimir Ćosić raspisao je Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Pašman kojim se pozivaju svi građani i pravne osobe s područja općine na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Pašman.

Općina Pašman ove godina dodjeljuje tri različite vrste javnih priznanja; Nagrada Općine Pašman za životno djelo, Nagrada Općine Pašman te Zahvalnica Općine Pašman. Javno priznanje za pojedince dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitku pojedinih područja odnosno izuzetan doprinos međunarodnoj promidžbi ovih područja ili se radi o pojedincima koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka te čestitog i vrijednog čovjeka i građanina.

Za pravne osobe se daje prijedlog za javno priznanje ako su ostvarile izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Republike Hrvatske i Općine kao i doprinos međunarodnoj promidžbi i ugledu Republike Hrvatske i Općine.

Rok za dostavu prijedloga je 8. travnja 2022. godine, a prijedlozi se dostavljaju na adresu: Općina Pašman, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Obala tamarisa 6, 23262 Pašman, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Za javna priznanja Općine Pašman – Ne otvaraj“.

 Cijeli tekst Javnog poziva možete pogledati ovdje, a za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti u Općinu Pašman na telefon 023 260 260 ili e-mail adresu: opcina.pasman@zd.t-com.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije