Pišite nam

Vijesti

Prve pašmanske jaslice uskoro spremne za početak rada

Prije

-

Jaslice radovi

Provjerili smo u Banju kako napreduju radovi i zatekli smo novo raznobojno ruho budućih dječjih jaslica

Kako saznajemo iz Općine Pašman, radovi na adaptaciji zgrade namijenjene za jaslice se bliže kraju, a trebali bi biti završeni do 15. listopada ove godine. Po završetku građevinskih radova slijedi opremanje novih prostora nakon čega će jaslice biti spremne za početak rada.

Općina Pašman je tijekom ljeta provela anketni upitnik o zainteresiranosti roditelja, odnosno skrbnika, za upis djece za pohađanje redovnog desetosatnog programa u jasličkoj skupini, koja je namijenjena za djecu od navršene 1. godine pa do 3. godine starosti djeteta. Jaslice će imati mogućnost prihvata desetero djece, a za početak redovnog programa do sada je iskazalo interes deset roditelja/skrbnika. U slučaju da bude više od deset prijava pravo prednosti će imati ona djeca koja zadovoljavaju kriterije propisane službenom odlukom vrtića.

Kako doznajemo od ravnateljice Dječjeg vrtića Otok Pašman Agate Korenić, otvaranjem jaslica će se otvoriti i 3 nova radna mjesta, a u vrtiću s nestrpljenjem očekuju da im se pridruže najmlađi otočani.

Nastavi čitati

Najčitanije