Pišite nam

Vijesti

Preko 300 izlagača na 23. Biograd Boat Show

Prije

-

Foto: Biograd Boat Show

U Biogradu na Moru, do 24. listopada na međunarodnom nautičkom sajmu Biograd Boat Show, najvećem nautičkom sajmu u Srednjoj Europi možete pogledati veliku izložbu brodova od preko 300 izlagača iz zemlje i iz svijeta.

Kako javlja BNM portal, Biograd Boat Show i je ove godine u znaku „4 sajma u jednom“ – izlagački, kongresni, charter i business to business odnosno: Biograd Boat Show – izlagačkog sajma, 5. Dana hrvatske nautike – kongresnog sajma, Croatia Charter Expoa – charter sajma i Biograd B2B – poslovnog sajma.

– Biograd Boat Show prepoznat je kao središnje mjesto okupljanja svih ključnih segmenata hrvatske nautičke industrije koja je, u posljednjih godinu i pol dana u izrazito otežanim uvjetima poslovanja za cjelokupno hrvatsko gospodarstvo posebice turističko, pokazala i najveću otpornost, vitalnost i sposobnost ostvarivanja izuzetnih turističkih rezultata, istaknuo je predsjednik uprave domaćina i organizatora sajma Ilirije d.d. Goran Ražnjević.

Ljubitelji brodova, uživaju u svjetskim premijerama SEAMASTER 45 iz brodogradilišta Cobra-Yachts, slovenska tvrtka Planet marine svijetu predstavlja tender za jahte OPTIMUS 5.0. Tu je i aluminijski trimaran Beloniformes 25 TriToon, Firefighting boat FFB 640 F-RPA specijalno dizajnirana i opremljena za vatrogasne / spasilačke misije. Domaći proizvođači sa svojim svjetskim premijerama su Colnago 42T, Colnago Marine, Solar Ferry, Agena Marine, koja promovira svoj novitet iz sve prisutnijih plovila s električnim pogonom. Domaće premijere zaokružuje i Laus 695 CC i Laus695 SD, Aede Inc.

Predstavljaju se mnoge hrvatske premijere poput noviteta luksuznog brodogradilišta jedrilica Solaris, kao i motornih čamaca De Antonio iz Španjolske te 3B Craft sportskih ribarskih brodova iz Italije. Finska marka Saxdor predstavlja svoj četverosjedni model Saxdor 200 Sport. RIB robne marke u svoj hrvatski debi uključuju Panamera i AB Inflatables, kao i kanadski brand Gala. Hallberg-Rassey 50 debitira u segmentu luksuznih jedrilica. U segmentu katamarana, jedrilice Bali 4.2 i Bali 4.6 debitiraju uz motorni katamaran Bali 4.3, kao i Fountaine Pajot Isla 40.

Nautički sajam je otvoren za sve posjetitelje s Covid potvrdom u periodu od 10 do 18 sati po cijeni od 45 kuna. Testiranje na Covid se može obaviti i na samom ulazu u sajam po cijeni od 50 kn.

Nastavi čitati

Najčitanije