Pišite nam

Sport

Počeo Županijski kup: Sveti Mihovil uvjerljivom pobjedom 7:2 do 2. kola

Prije

-

Sveti Mihovil Galovac

U nedjelju, 19. veljače odigrano je 1. kolo Županijskog kupa Nogometnog saveza Zadarske županije, a seniori NŠK Sveti Mihovil su nakon dugo vremena odigrali službenu utakmicu na svome terenu u Sutomišćici i uvjerljivo nadigrali Galovac rezultatom 7:2.

Igračem utakmice je postao Luka Masar koji je dao čak ️5 pogodaka, a golove za otočane su dali još Mihovil Šimićev i Šime Sikirić.

Kapetan bodula Deni Kolega je predvodio ekipu u koju su ušli mladi igrači iz škole nogometa NŠK Sveti Mihovil: Donat Kolega, Ivan Školjarev, Leon Cukar, Andrea Vidov, Roko Boško, Šime Sikirić, Marko Kolega, Ivano Longin i drugi.

Danas je bilo izvlačenje drugog kola Kupa, a Sveti Mihovil će u nedjelju, 26. veljače igrati s NK Dragovoljac. Utakmica je na rasporedu od 15.00 sati na igralištu Dragovoljca u Poličniku.

Podsjećamo da zbog nedostatnih dimenzija nogometnog igrališta u Sutomišćici seniori NŠK Sveti Mihovil svoje domaće utakmice u 1. Županijskoj nogometnoj ligi ne smiju igrati na svome terenu, nego je im dodjeljeno zadarsko nogometno igralište Bagat. Bez potpore domaće publike je teško boriti se u jakoj konkurenciji 1. županijske nogometne lige te su seniori poslije jesenskog dijela natjecanja zadnji u tablici s tri boda te bez ijedne pobjede.

U kup natjecanju pravilo dimenzija nogometnog igrališta ne vrijedi te su se seniori nakon pauze od gotovo 2 godine vratili u službenoj utakmici na Fošu.

Nastavi čitati

Najčitanije