Pišite nam

Vijesti

Počeli radovi na čišćenju javnih puteva te uređenju i postavljanju novih cvjetnih otoka na području općine Pašman

Prije

-

Nedavno smo zatekli djelatnike Javnog komunalnog društva Otok Pašman u radovima čišćenja i uređenja javnih površina

JKU Otok Pašman, s novo kupljenim bagerom i malčerom, krenulo je u čišćenje zaraslih javnih puteva, vodovodnih kanala kao i uređenje ostalih javnih površina.

– Javno komunalno društvo Otok Pašman u suradnji s Općinom Pašman, nakon dugoročnog ulaganja u opremu i ljudski potencijal, sad je spremno na zahtjevnije radove uređenja javnih površina na području cijele općine, za portal je rekao ravnatelj JKU Otok Pašman Dinko Malnar.

Kako saznajemo na radovima čišćenja s bagerom će od sad planski svakodnevno biti angažirana dva djelatnika komunalnog društva, što samo pokazuje kako se radi o značajnom i zahtjevnom projektu.  

– Krenulo se i sa uređenjem postojećih cvjetnih otoka u mjestu Pašman, a uskoro se kreće s uređenjem i postavljanjem novih cvjetnih otoka u svim mjestima općine. Ovi radovi, koji bi trebali trajati do ljeta, uključuju i sadnju novih višegodišnjih biljaka te sezonskog cvijeća kao i njihovo navodnjavanje, nakon čega slijedi redovno godišnje održavanje, dodaje Malnar.

Redovnim održavanjem i sadnjom višegodišnjih biljaka pašmanska mjesta dobivaju ljepši vizualni identitet ne samo za vrijeme ljetnih mjeseci već i tokom cijele godine.

Nastavi čitati

Najčitanije