Pišite nam

Vijesti

Pašmanski Galešnjak – inspiracija za novu ljetnu kolekciju odjeće i nakita

Prije

-

Domaći dizajnerski koncept brand Mojati predstavlja novu ljetnu kolekciju inspiriranu s osam hrvatskih otoka pod nazivom „Život uzme, Mojati vrati“, javlja Zadarski.hr.

Kreativni trio koji stoji iza brenda Mojati je za ovogodišnju ljetnu sezonu pripremio različite modele ručno rađenih končanih narukvica s privjeskom te majica kratkih rukava i sweatshirte koji sadrže baršunaste motive u obliku otoka Galešnjaka, Murtera, Zlarina, Hvara, Brača, Visa, Korčule i Lokruma.

Hrvatska broji 1185 otoka, od kojih je 66 nastanjeno i svaki ima neku svoju posebnu priču. Tako i svaki komad nakita i odjeće iz nove kolekcije predstavlja otok iz kojeg crpi inspiraciju i to na način da odražava ono što je specifično za baš tu destinaciju. Tako primjerice Galešnjak predstavlja otok snova u neodoljivom obliku srca. Ovom kolekcijom Mojati ujedno njeguje i ljepote Hrvatske te promovira njezino prirodno bogatstvo i kulturnu raznolikost.

Ova kolekcija je nastala zbog neponovljivih trenutaka za pamćenje koje ljudi dožive na našoj obali s njezinim kristalno čistim morem te spektakularnom prirodom kako bi uspomene baš svatko mogao ponijeti i nositi sa sobom te kako bi one trajale čak i kada dugo, toplo ljeto prođe.

Sve narukvice su dostupne po cijeni od 80 kn, dok je cijena majica kratkih rukava 169 kn, te sweatshirta 279 kn. Kolekciju „Život uzme, Mojati vrati“ možete naručiti putem službenog Instagram i Facebook profila.

Nastavi čitati

Najčitanije