Pišite nam

Poslovno

Pašmanci dobrodošli u poduzetnički inkubator Biograd na Moru

Prije

-

Poduzetički inkubator

Predstavljanje projekta “Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru” bit će u petak, 2. listopada 2020. godine u 12 sati u općinskoj vijećnici Općine Pašman – ulaz slobodan

Poduzetnički inkubator je institucija koja podupire razvoj malog i srednjeg poduzetništva tako da osigurava poslovni prostor te stručnu podršku kako novootvorenim poduzećima i tzv. startupovima, tako i postojećim poduzećima koja žele razvijati vlastito poslovanje. Najam se osigurava po subvencioniranim cijenama i savjetodavne usluge, ali i pomoć pri prezentaciji i promidžbi.

Svakog od stanara Poduzetnički inkubator Biograd na Moru razvijat će i individualno, u skladu s njegovim specifičnim potrebama.

Korisnici, odnosno stanari Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru mogu biti poduzetnici početnici, poduzetnici koji razvijaju ili šire svoje poslovanje, udruge, zadruge, OPG-ovi, freelanceri, mladi, nezaposleni i ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, djelatnici iz obrazovnog i IRI sektora te jedinice lokalne samouprave.

Nastavi čitati

Najčitanije