Pišite nam

Vijesti

Ovu nedjelju britanski Nautical Channel promovira ljepote Pašmana i Ugljana

Prije

-

Pašman panorama

Britanski televizijski kanal Nautical Channel je nedavno premijerno počeo emitirati desetodijelnu seriju “Wind Masters Croatia 2023”. Peta epizoda serije posvećena je otocima Pašmanu i Ugljanu, a bit će na rasporedu ovu nedjelju, 19. studenoga u 21 sat dok će se u sljedećem tjednu reprizirati u različitim terminima.

Naime, polusatne epizode serije prikazuju se svake nedjelje u večernjim satima, a obrađuju Dubrovnik, Mljet, Korčulu, Hvar, Split, Makarsku, Vodice, Tribunj, Skradin, Ugljan, Pašman, Jezera na Murteru, Dugi otok, Vransko jezero, Rab, Crikvenicu, Novi Vinodolski, Senj, Lošinj, Cres, Opatiju, Rijeku, Liku, Pulu, Medulin i ostatak Istre.

Nautical Channel je britanski televizijski kanal posvećen nautičkom sportu i lifestyleu koji je počeo s emitiranjem 2011. godine te je dostupan u 50 zemalja na engleskom i francuskom jeziku na više od stotinu međunarodnih TV i satelitskih kanala, digitalnih zemaljskih, MMDS i kabelskih TV platforma.

Sve epizode dostupne su i na YouTube kanalu Nautical Channela Wind Masters 2023, a ovdje možete pogledati epizodu o Pašmanu i Ugljanu.

Izvor: Naši školji

Nastavi čitati

Najčitanije