Pišite nam

Vijesti

Ove godine i bez „Čarobnog otoka“ općina Pašman će zasvijetliti u punom blagdanskom sjaju

Prije

-

Bor

Novi borovi kao i nova blagdanska rasvjeta uskoro će zasvijetlili u svim mjestima općine

Iako je Općina Pašman u suradnji s TZO Pašman planirala i ove godine organizirati božićni program Čarobni otok, aktualna epidemiološka situacija nažalost to ne dozvoljava. Ova godina bi bila već treća za redom da se na otoku Pašmanu pokraj osnovne škole u Neviđanima stvori mali zimski centar u kojem se može osjetiti duh božićnih i novogodišnjih blagdana.

– Na žalost zbog iznimno nepovoljne epidemiološke situacije manifestacija Čarobni otok ove se godine neće moći održati što su najviše osjetili najmlađi, izjavila je za Otok Pašman direktorica TZO Pašman, Petra Perinović.

Kako saznajemo, Općina Pašman je u želji da svi stanovnici, unatoč  neophodnom socijalnom distanciranju, što više osjete blagdanski ugođaj, ove godine osigurala nove umjetne sklopive borove kao i novu blagdansku rasvjetu koji će biti postavljeni u svim mjestima općine.

– Advent je doba veselja, ljubavi i zajedništva, a postavljanje prigodne rasvjete i božićnih drvaca uvijek probudi novu nadu i radost isčekivanja Božića pa ne sumnjam da će i sada biti tako, za kraj dodaje Perinović.

Nastavi čitati

Najčitanije