Pišite nam

Sport

Otvoreni kup otoka Pašmana u podvodnom ribolovu: U Ždrelcu vas čeka natjecanje, edukacija i ribarska fešta

Prije

-

Podvodni ribolov Ždrelac

Klub športskog ribolova na moru SUBMANIA iz Zagreba i Športsko ribolovno društvo Račina-Ždrelac uz potporu TZO Pašman organiziraju pojedinačni Otvoreni kup otoka Pašmana u podvodnom ribolovu i ribarsku feštu, a cijeli program odvijat će se 27. svibnja u Ždrelcu.

U petak, 26. svibnja od 19 sati planirana je registracija natjecatelja u Ždrelcu u caffe baru FERAL gdje će prisutne dočekati i prigodna zakuska, a sljedeći dan u uvali Polača odvijat će se cjelokupni program od polaska natjecatelja prema zoni do večernjeg koncerta.

Organizatori su u subotu osim natjecanja u podvodnom ribolovu pripremili i radionicu za djecu na kojoj će moći naučiti nešto novo i kreativno o podvodnom svijetu, dok će ljubitelji kulinarskih delicija moći kušati svježe ulovljenu ribu uživo pripremljenu pod budnim okom poznatog šefa kuhinje Tomislava Karamarka i njegovog tima, a ljubitelji vinske kapljice uživat će u predstavljanju vina.

Poseban doživljaj bit će Maguro Kaitai Show tijekom kojeg će tunu pripremiti poznati majstor japanske kuhinje Nabuhito Okado. Posjetitelji će imati priliku vidjeti kako se pravilno reže i priprema svježa tuna i ostala riba te naučiti nešto više o japanskoj kuhinji.

Za kraj su organizatori pripremili zabavu i druženje na ribarskoj fešti uz koncert Giuliana i Diktatora.


Prijava za natjecanje

Nastavi čitati

Najčitanije