Pišite nam

Vijesti

Općina Pašman traži još 3 radnice za projekt „Zaželi!“

Prije

-

Zaželi

Iz Općine Pašman doznajemo da se traže još 3 radnice za pružanje usluga potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u sklopu projekta „Zaželi!“.

Nudi se radni odnos za 3 radnice na puno radno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci na području općine Pašman, a rok za prijavu je do 20. siječnja ove godine. Sve zainteresirane kandidatkinje dodatne informacije mogu dobiti na telefonskom broju 023/260-260 ili na internet stranici www.opcinapasman.hr.

Podsjećamo da se krajem prošle godine Općina Pašman u suradnji s Općinom Kali ponovno uključila u projekt „Zaželi! – program zapošljavanja žena“ Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike koji je financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Ovaj oglas za radna mjesta je namijenjen nezaposlenim ženama s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na teže zapošljive/ranjive skupine u lokalnoj zajednici. Projektom se unaprjeđuje radni potencijal teže zapošljivih žena koje će postati konkurentnije na tržištu rada te se doprinosi socijalnom uključivanju starijih osoba u dobi od 65 godina i više i/ili nemoćnih osoba s područja općine na način da će im zaposlene žene pružiti adekvatnu potrebnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima.

Nastavi čitati

Najčitanije