Pišite nam

Vijesti

Općina Pašman svojim umirovljenicima isplaćuje uskrsnice

Prije

-

uskrsnice

U ponedjeljak, 4. ožujka Općina Pašman je raspisala Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava umirovljenika s područja općine Pašman na isplatu uskrsnice.

Kako smo već pisali na našem portalu, krajem studenog prošle godine na sjednici Općinskog vijeća Općine Pašman donesena je odluka prema kojoj se visina božićnica povećala za 50% te je prvi put uvedeno i isplaćivanje prigodnog dara povodom uskršnjih blagdana (uskrsnice) umirovljenicima s područja općine.

Zainteresirani umirovljenici trebaju dostaviti popunjene obrasce koji su objavljeni na internet stranicama Općine Pašman ili se mogu podići u pisarnici Općine Pašman:

  • ispunjen obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnice,
  • presliku odreska mirovine (ne starijeg od tri mjeseca),
  • presliku osobne iskaznice podnositelja zahtjeva (obostrano s vidljivim OIB-om),
  • presliku bankovne kartice sa IBAN-om ili potvrda o IBAN-u (na koji će se uplatiti uskrsnica) ili zaštićenog računa (u slučaju zaštićenog računa obvezno najaviti u FINI uplatu uskrsnice). Isplata uskrsnice će se isplaćivati na ruke samo u slučaju da podnositelj nema otvoren tekući račun.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na uskrsnicu mogu se predati u pisarnici Općine Pašman (radnim danom od 8 do 12 sati) na adresi Obala tamarisa 6, Pašman, zatim se mogu poslati poštom na navedenu adresu ili elektroničkim putem na e-mail adresu opcina.pasman@zd.t-com.hr.

Javni poziv je otvoren od 6. ožujka do 20. ožujka 2024. godine.

Nastavi čitati

Najčitanije