Pišite nam

Vijesti

Općina Pašman povećala stipendije učenicima deficitarnih zanimanja i studentima za 50%

Prije

-

Studenti učenici stipendija

Općina Pašman raspisala je dva natječaja za stipendiranje studenata i učenika s prebivalištem na području općine. Ove godine načelnik Općine Pašman Krešimir Ćosić donio je odluku o povećanju iznosa stipendija pa se tako s dosadašnjih 66,36 euro (500 kuna) stipendija povisila na 100 euro (753,45 kuna) mjesečno, što je povećanje za čak 50%.

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem na području općine Pašman u 2023./2024. godini objavljen je s ciljem stipendiranja redovitih studenata, a odobrit će se dodjela deset stipendija za razdoblje od početka školske 2023./2024. godine do isteka roka trajanja redovitog obrazovnog programa.

Prijave za stipendiju podnose se do 23. listopada 2023. godine osobno ili poštom preporučeno na adresu: Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23262 Pašman, a sve potrebne dokumente koje je potrebno priložiti zahtjevu kao i tekst natječaja zainteresirani mogu naći na službenim stranicama Općine Pašman.

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima s prebivalištem na području općine Pašman u 2023./2024. godini objavljen je s ciljem stipendiranja učenika srednjoškolskog obrazovanja – deficitarna zanimanja, a odobrit će se dodjela deset stipendija za redovite učenike za razdoblje od 9 mjeseci tekuće akademske godine.

Rok za podnošenje prijava je do 9. listopada 2023. godine, a prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se osobno ili poštom preporučeno na adresu: Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23262 Pašman. Tekst natječaja kao i svi dokumenti koji moraju biti priloženi zahtjevu također se mogu naći na stranicama Općine Pašman.

Nastavi čitati

Najčitanije