Pišite nam

Vijesti

Općina Pašman objavila anketni upitnik o zainteresiranosti za upis u nove jaslice

Prije

-

Trenutno su u tijeku radovi na izgradnji i opremanju Dječjeg vrtića Otok Pašman, područni odjel u Banju, a Općina Pašman ujedno radi na i ishođenju svih potrebnih dozvola i suglasnosti neophodnih za početak rada. Projekt obuhvaća adaptaciju zgrade u Banju u svrhu otvaranja dodatnog prostora za Dječji vrtić Otok Pašman te pripremu i opremanje prostora za tako potrebne jaslice. Očekivani početak rada jasličke skupine, koja je namijenjena za djecu od navršene 1. godine pa do 3. godine starosti djeteta, je početkom listopada.

Kako bi se utvrdila zainteresiranost roditelja, odnosno skrbnika, za upis djece za pohađanje redovnog desetosatnog programa u jasličkoj skupini, Općina Pašman je objavila anketni upitnik o zainteresiranosti za upis djeteta u Dječji vrtić Otok Pašman za jasličku skupinu.

Iz Općine saznajemo kao se mole svi zainteresirani roditelji/skrbnici da ispune anketni upitnik te da ga u što kraćem roku dostave na njihovu e-mail adresu opcina.pasman@zd.t-com.hr ili da tražene podatke dostave putem telefona 023/260-260.

Anketni upitnik možete preuzeti ovdje – WORD, PDF.

Nastavi čitati

Najčitanije