Pišite nam

Vijesti

Općina Pašman dodjeljuje financijsku pomoć učenicima osnovne škole

Prije

-

Osnovna škola Vladimir Nazor

Kao i svake godine Općina Pašman, u sklopu kontinuiranih mjera poticanja nataliteta i sprječavanja iseljavanja obitelji s otoka, daje jednokratnu financijsku podršku učenicima s prebivalištem na području općine

Jučer, 23. rujna načelnik Općine Pašman Krešimir Ćosić donio je Odluku o jednokratnoj novčanoj pomoći za učenike s prebivalištem na području općine Pašman u školskoj godini 2021./2022.

Roditelji iz jednoroditeljske obitelji i samohrani roditelji koji imaju prebivalište na području općine ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 1200 kuna po učeniku.

Učenici od 1. do 4. razreda koji pohađaju Osnovnu školu Vladimir Nazor u Neviđanima, imaju prebivalište na području općine Pašman, a čija ukupna mjesečna visina prihoda kućanstva ne iznosi više od 5000 kuna, ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 500 kuna po učeniku.

Za učenike od 5. do 8. razreda Osnovne škole Vladimir Nazor u Neviđanima koji imaju prebivalište na području općine, a čija ukupna mjesečna visina prihoda kućanstva ne iznosi više od 5000 kuna, određen je iznos 800 kuna jednokratne novčane pomoći po učeniku.

Zahtjevi se podnose osobno, elektronskom poštom ili u pisanom obliku na adresu Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23262 Pašman ili na e-mail opcina.pasman@zd.t-com.hr do 8. listopada ove godine.

Zahtjevu je potrebno priložiti popunjenu Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva, dokaz o prebivalištu na području općine, potvrdu o redovnom školovanju, dokaz o ukupnim prihodima zajedničkog kućanstva, presliku kartice računa/IBAN na koji će se izvršiti uplata odobrenog iznosa te dokaz o samohranosti roditelja ili da učenik živi u jednoroditeljskoj obitelji.

Nastavi čitati

Najčitanije