Pišite nam

Vijesti

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Pašman

Prije

-

Konstituirajuća sjednica

U četvrtak, 27. svibnja održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Pašman kojoj je nazočilo svih 9 vijećnika zajedno s općinskim načelnikom

Nakon što je sjednicu otvorila pročelnica Ana Benić utvrđeno je da je na sjednici bilo prisutno svih 9 vijećnika i to Ivan Čikarela, Šime Jureško, Duminik Škrokov, Lucia Benčić, Šime Pedišić i Andrea Baraba iz Hrvatske demokratske zajednice, zatim Andrea Tudorović i Neven Gauta iz kandidacijske liste grupe birača te Ivo Bubičić iz Domovinskog pokreta. Na sjednici je bio prisutan i općinski načelnik Krešimir Ćosić.

U Općinsko vijeće je izabran Krešimir Ćosić koji je svoj mandat stavio u mirovanje zbog dužnosti općinskog načelnika dok je Andro Magić, također izabran u Općinsko vijeće, svoj mandat stavio u stanje mirovanja iz osobnih razloga. Umjesto njih dužnosti vijećnika će obnašati Šime Pedišić i Andrea Baraba.

Andrea Baraba izabrana je za predsjednicu, a Lucia Benčić i Neven Gauta za članove Mandatnog povjerenstva dok je za predsjednicu Komisije za izbor i imenovanja izabrana također Andrea Baraba, a Lucia Benčić i Ivo Bubičić su članovi. Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Pašman izabran je Šime Jureško, a za potpredsjenika Ivan Čikarela.

Nastavi čitati

Najčitanije