Pišite nam

Događanja

Od sutra kreće Fish, Food & More Festival – Ove godine nas očekuje bogat program na još više lokacija

Prije

-

Fish Food More festival

Sutra, 28. srpnja u Ždrelcu počinje bogati program pripremljen za ovogodišnji Fish, Food & More Festival posvećen ribi, ribarstvu i maritimnoj baštini otoka Pašmana koji je s velikim uspjehom prošle godine pokrenula Turistička zajednica Općine Pašman. Na festivalu će biti pripremana i posluživana različita jela od ribe, organizirani koncerti i nastupi klapa te drugi popratni program kao što su edukativne i kreativne radionice za djecu i odrasle.

U petak u Ždrelcu program počinje u 20 sati morskom radionicom za djecu Ivane Medić, zatim u 22:30 kreće Gastro event uz Tomislava Karamarka, a koncertom će sve prisutne zabavljati klapa Iskon.

Novina ovogodišnjeg festivala je organizacija programa u još više dana i različitih naselja. Tako je za nedjelju (30. srpnja) u Dobropoljani u večernjim satima pripremljena predstava Roko i Cicibela, u ponedjeljak (31. srpnja) u Neviđanima održat će se Salt for soul radionica za odrasle Ivane Medić te u utorak (1. kolovoza) u Mrljanama Radionica pletenja brka, pandula i bokobrana pod vodstvom Ivana Longina, dok je u četvrtak (3. kolovoza) u Banju planirana ekološka predstava Keko Eko.

Festival završava u petak, 4. kolovoza u Pašmanu gdje će biti pripremljena morska radionica za djecu Ivane Medić, Gastro event, sajam otočnih proizvoda te koncert klape Cambi.

Cilj Festivala je naglasiti važnost očuvanja tradicije, primjene ribe i morskih plodova na svakodnevnim jelovnicima kroz tradicionalne recepte, ali i one pripremljene na moderan način.

Fish, Food & More Festival – događanje za sva osjetila

Nastavi čitati

Najčitanije