Pišite nam

Zdravlje

Od 2. listopada vađenje krvi u ambulanti dr. Jukić u Neviđanima

Prije

-

Doktorica Jukić Neviđane

Od petka, 2. listopada, u ambulanti obiteljske medicine dr. Nikoline Jukić U Neviđanima uvodi se jedna novina koja će zasigurno obradovati brojne pacijente.

Kako nam je potvrdila dr. Jukić, za sve koji to žele bit će osigurano vađenje uzoraka krvi jednom tjedno za redovite laboratorijske pretrage, a nova usluga je organizirana u suradnji s Općinom Pašman i Crvenim križem.

-Pacijenti više neće morati odlaziti u Biograd zbog vađenja krvi i čekati nakon toga trajekt da se vrate kući, a budući da je epidemiološka situacija zbog koronavirusa takva da mnogima to nije odgovaralo, jer su se bojali zaraze, vjerujem da će ovu novinu dočekati s olakšanjem. Naravno, ako netko želi, to će i dalje moći učiniti u Biogradu. Nalazi krvne slike bit će gotovi sljedeći dan i svaki pacijent dobit će svoj nalaz isprintan ili kako se već dogovorimo, pojašnjava dr. Jukić te dodaje da pacijenti imaju i mogućnost kontrole krvnog tlaka i šećera.

Vađenje krvi u ambulanti obiteljske medicine počet će u petak, 2. listopada, a inače će biti organizirano svake srijede od 7 do 8 ujutro, a kontrola krvnog tlaka i šećera može se obaviti svakog ponedjeljka od 8 do 9 ujutro.

Nastavi čitati

Najčitanije