Pišite nam

Vijesti

Novi trajekt „Otok Pašman“ stigao u Biograd

Prije

-

Trajekt Otok Pašman2
Foto: Grad Biograd na Moru

Kako smo nedavno obavijestili naše čitatelje, Jadrolinija je za liniju Biograd – Tkon nabavila novi trajekt, izrađen 2003. godine kapaciteta 250 putnika i 35 vozila, koji je do sada pripadao Rapskoj plovidbi te je plovio pod imenom Sveti Kristofor.

Novonabavljeni trajekt, koji je od nabave bio u brodogradilištu na remontu i prilagodbi vizualnom identitetu Jadrolinije, sada je stigao u Biograd na Moru, a uskoro će biti uključen u plovidbu na redovnoj liniji Biograd – Tkon. Jadrolinija je, nakon prvotne odluke o nazivu Tkon, donijela odluku da će novi trajekt ploviti pod imenom Otok Pašman.    

Trajekt Otok Pašman

Riječ je o brodu izgrađenom u brodogradilištu Viktor Lenac 2003. godine te njegovim priključivanjem flota Jadrolinije broji 55 brodova. Trajekt Otok Pašman će preuzeti liniju koju trenutno održava trajekt Prizna, brod star više od 50 godina.

Ovom se investicijom nastoji povećati kvaliteta usluge za putnike na liniji Biograd – Tkon kroz omogućavanje pouzdane veze u svim vremenskim uvjetima, ali i ugodnijeg putovanja u modernijem brodu, kažu u Jadroliniji.

A trajektu, koji nosi isti naziv kao i naš portal, od srca želimo mirno more te da u predstojećim godinama pouzdano povezuje naš otok s kopnom.

Nastavi čitati

Najčitanije