Pišite nam

Kultura

Novi pijanino i više puhačkih glazbala stiglo u školu u Neviđanima

Prije

-

Kako smo već objavili, OŠ Vladimir Nazor u Neviđanima zbog zanimljivije i kvalitetnije nastave nedavno je nabavila 3D printer te nastavlja obnavljati školsku knjižnicu. Sada su se odlučili unaprijediti opremu potrebnu za još bolje uvjete za napredak glazbene kulture unutar škole.

– S dolaskom stručnog kadra iz Glazbene kulture u OŠ Vladimir Nazor ukazala se i potreba za unapređenjem opreme. Kako bi smo napravili iskorak na polju glazbene kulture i omogućili našim učenicima, od kojih dio pohađa i Glazbenu školu, bolje uvjete za napredak, OŠ Vladimir Nazor Neviđane nabavila je pijanino. Također, nabavljeno je i više puhačkih glazbala za potrebe zbora. Nadamo se da će za Dan škole u svibnju naši učenici moći javno pokazati što su naučili, izjavio je za portal ravnatelj škole Ivan Hrabrov.

Ravnatelj se također zahvaljuje Općini Pašman koja je prepoznala ovu ideju te zajedno sa školom financirala nabavu glazbene opreme.

Nadamo se i mi da će upravo ova oprema doprinijeti stvaranju otočkih glazbenih talenata o kojima ćemo uskoro pisati na našem portalu.

Nastavi čitati

Najčitanije