Pišite nam

Sport

Nogometa nikad dosta – ovog utorka dođite svi u Neviđane na 5. tradicionalni božićni turnir 4 kafića

Prije

-

Turnir 4 kafića

U utorak, 27. prosinca u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Neviđanima održat će se 5. tradicionalni božićni malonogometni turnir 4 kafića.

Već tradicionalno se između Božića i Nove godine u turniru 4 kafića susreću ekipe kafića Marjan iz Neviđana, Nautilus iz Dobropoljane, De Loro iz Pašmana te Marinero iz Mrljana.

Prva utakmica, Marjan-Nautilus počinje u 16 sati, a u 17 sati se susreću De Loro i Marinero. Utakmica za treće mjesto je planirana za 18 sati dok će se finalna utakmica odigrati u 19 sati.

Organizator turnira Šime Škrokov pojašnjava kako je došlo do same ideje organizacije turnira.

– Malonogometni turnir 4 kafića smo odlučili pokrenuti po prvi put 2017. godine,  nakon što smo duže vrijeme prije toga dva puta tjedno međusobno igrali mali nogomet. Rodila se ideja da se organizira turnir upravo u božićno vrijeme tako da je ovo sad već tradicionalni malonogometni turnir održan u ovom blagdanskom okruženju.

Prošle godine je pobjednikom bila ekipa caffe bara De Loro iz Pašmana. Inače, publika je odlično prihvatila ideju turnira 4 kafića tako da je svake godine prisutan veliki broj gledatelja.

Nastavi čitati

Najčitanije