Pišite nam

Vijesti

Nevena Dujmović Prižmić – dobitnica prestižne nagrade modnog magazina Elle Croatia

Prije

-

Nevena Dujmović Prižmić
Foto: Elle/Robert Gašpert

U petak, 3. prosinca u hotelu Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu je već deseti put zaredom popularni modni magazin Elle Croatia dodijelio Elle Style Awards, najprestižnije i najutjecajnije domaće nagrade za stil.

Nagrade su se dijelile u 10 kategorija, a u kategoriji Model godine powered by Alca Beverages dobitnica je Nevena Dujmović Prižmić (Colors Model Management), poznati svjetski model, koja dolazi iz Dobropoljane na otoku Pašmanu te koja je i nakon više od 20 godina iskustva u svijetu modelinga još uvijek aktivna na modnoj sceni.  

-10. jubilarni Elle Style Awards je trebala biti velika priredba u svečanoj dvorani s mnogo sadržaja, gostiju, revijom i koncertom. Međutim, kao i sve danas, organizator je uvjetovan Covid-om morao sve preseliti u puno manje okruženje bez gostiju, samo s dobitnicima nagrada. Nije ono što sam zamislila i očekivala, ali opet je i ovo imalo svoju draž, svi smo se međusobno družili i još bolje upoznali, komentirala je za naš portal dodjelu Nevena. 

– Nagrada mi je došla kao jako lijepo priznanje nakon “krizne” 2020. i svih nedaća s Covid-om. U 2021. sam ušla punom parom i odradila puno poslova koji su mi i donijeli nagradu. Na ovo gledam kao motiv više da rasturim i 2022, dodaje s velikim optimizmom i energijom poznata Dobropoljanka.

Inače Nevena je veliki promotor svog rodnog Pašmana, a zato je prošle godine i bila prvi odabir za snimanje promotivnog filma TZO Pašman kojim se promoviraju ljepote otoka. Osim modelinga bavi se i očuvanjem tradicije plesa i pjesme svojeg rodnog mjesta te je od 2016. godine preuzela vođenje KUD Bokolje iz Dobropoljane i u sklopu KUD-a pokrenula dječju skupinu.

Nastavi čitati

Najčitanije