Pišite nam

Vijesti

Natječaj za popunjavanje mjesta u Poduzetničkom inkubatoru u Biogradu na Moru još uvijek traje – ostalo još malo slobodnih mjesta

Prije

-

Još malo vremena preostaje za sve poduzetnike da iskoriste svoju priliku i pod odličnim uvjetima razviju svoj posao u sklopu sklopu Poduzetničkog inkubatora u Biogradu na Moru, prenosi Zadarski.hr.

Zainteresirani se mogu javiti elektronički na www.poduzetnicki-inkubator-biograd.hr ili www.biogradnamoru.hr, telefonski na broj 023 383-150 ili osobno doći svakim radnim danom na adresu Bukovačka ulica 23 (istočni ulaz u industrijsku zonu), a Natječaj traje do popunjavanje kapaciteta.

Ova institucija podupire razvoj malog i srednjeg poduzetništva tako da novootvorenim i već postojećim poduzećima osigurava reprezentativan, prostran, suvremeno opremljen i potpuno uređen poslovni prostor te stručnu podršku u području promocije i edukacije te savjetodavnu pomoć. Inkubator koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, smješten je u neposrednoj blizini Jadranske magistrale te ima jednostavan pristup za osobna i teretna vozila i besplatan parking za zaposlenike i posjetitelje.

Korisnici, odnosno stanari Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru mogu biti prvenstveno poduzetnici početnici, ali i poduzetnici koji razvijaju ili šire svoje poslovanje, udruge, zadruge, OPG-ovi, freelanceri, mladi, nezaposleni i ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, djelatnici iz obrazovnog i IRI sektora te jedinice lokalne samouprave.

Nastavi čitati

Najčitanije