Pišite nam

Vijesti

Nakon Pašmana Zadar: novi promotivni destinacijski video Nevene Dujmović

Prije

-

Foto: TZ Grada Zadra

Nakon sedam mjeseci rada u četvrtak 5. svibnja, u polivalentnoj dvorani Providurove palače, Turistička zajednica Grada Zadra predstavila je novi destinacijski video „Meet. Feel. Explore. Zadar“ autora Igora Goića, prenosi Zadarski.hr.

Upoznaj. Osjeti. Istraži. moto je pod kojim se nastavlja promovirati Zadar kao grad koji treba posjetiti i doživjeti, a u središtu ovog filma je emocija koju grad pruža onima koji dođu u njega. Priča prati Jacka (Dejan Marcikić) koji svojoj partnerici Jill (Nevena Dujmović Prižmić) opisuje najljepši san koji je usnio.

Ovaj promotivni video dolazi nakon što je poznati svjetski model Nevena Dujmović Prižmić, koja dolazi iz Doboropoljane na otoku Pašmanu, prije dvije godine promovirala ljepote svog rodnog Pašmana.

Nakon predstavljanja u Providurovoj palači, film će „zaploviti“ društvenim mrežama i različitim komunikacijskim kanalima, poslije čega slijedi daljnja promocija, kao i snimanje novog videa, u kojemu će pokretač radnje nakon Jacka biti njegova partnerica Jill, odnosno Nevena Dujmović.

– Igor je cijeloga sebe unio u projekt, kao i svi drugi koji su sudjelovali u stvaranju filma, i zbog toga je film drugačiji od drugih. U njemu je na jedan kreativan način prikazano sve čime se Zadar ponosi, Poluotok, grad u cijelosti, otoci, muzeji, ali i običaji, gastronomija, ljudi koji ovdje žive… Film će zajedno s kraćim varijantama biti dostupan našim hotelijerima, iznajmljivačima, agencijama, koji će kroz svoje kanale moći promovirati destinaciju Zadar, kaže direktor TZ Zadar Mario Paleka.

Nastavi čitati

Najčitanije