Pišite nam

Vijesti

Na županijskom natjecanju male pašmanske mažoretkinje osvojile zlato

Prije

-

U subotu, 12. lipnja se u Biogradu na Moru održalo Županijsko natjecanje mažoretkinja u kategoriji Prvi i Viši korak koje je organizirao Hrvatski mažoret savez. Na natjecanju su sudjelovali timovi iz Udruge zadarskih mažoretkinja koje vodi predsjednica Željka Vitlov, a tu su udruženi timovi otoka Pašman, Ugljana i Vira te timovi mjesta Posedarje i grada Zadra. Osim njih na natjecanju su još sudjelovali i tim mažoretkinja iz Biograda na moru te tim iz Nina.

Iz pašmanskog tima mažoretkinja, koje trenira Martina Tolja u prostorima osnovne škole u Neviđanima, u kategoriji Prvi korak zlato su osvojili Elena Pedišić, Leona Cimera te Leona Tadija. Čestitamo!

Također saznajemo od predsjednice Vitlov kako su male pašmanske mažoretkinje, uzrasta od 4 do 7 godina, svoj program za nastup na županijskom natjecanju profesionalno pripremale puna dva mjeseca.

Ostale članice Mažoretkinja Ugljana i Pašman su također bile jako uspješne te je tako petogodišnja Zara Vitlov osvojila zlato u kategoriji Prvi korak, a u kategoriji Viši korak zlato su osvojili Ivona Sorić, Beata Vidov, Aurora Halilović te Đina Masar.

– Timovi naše Udruge su bili jako uspješni i rezultati su zasluženi. Veliko hvala gradu Zadru, Zadarskoj županiji te Općini Kali, Preko i Pašman te trenerici tima s otoka Ugljana Anđeli Perin, trenerici tima s otoka Pašmana Martini Tolji te pomoćnoj trenerici u Zadru Luciji Burčul,  izjavila je predsjednica Udruge zadarskih mažoretkinja Željka Vitlov.

Nastavi čitati

Najčitanije