Pišite nam

Vijesti

Kristina Ercegović gostuje na otoku Pašmanu: novac i naš odnos s njim

Prije

-

Modus Vivendi Kristiina Ercegović

U organizaciji udruge žena Modus Vivendi iz Pašmana, u subotu 18. svibnja s početkom u 18 sati u prostorijama OŠ Vladimir Nazor Neviđane održat će se promocija posljednje knjige Kristine Ercegović „Ne radi se o novcu, radi se o nama – Kako promijeniti svoj odnos s novcem i poboljšati financijsku situaciju“, a pripremljeno je i prigodno predavanje na temu novac na koje su pozvane sve zainteresirane žene s otoka Pašman i Ugljana, ali i kopna.

Što sve utječe na naš odnos s novcem? Kako možemo poboljšati svoju financijsku situaciju? Što je uopće novac i kako napokon s njim postati na ti? Postoji li mogućnost promjene u našem odnosu s novcem? Na ova, ali i mnoga druga pitanja odgovoriti će nam Kristina Ercegović, serijska poduzetnica preko 20 godina, poslovna savjetnica za male poduzetnike, osnivačica portala www.mojnovac.hr, suosnivačica udruge „Glas poduzetnika“, odnedavno i certificirana voditeljica sistemskih konstelacija te autorica šest knjiga iz područja poduzetništva.

Zbog ograničenih prostornih kapaciteta, svoje sudjelovanje treba potvrditi porukom ili pozivom na broj mobitela 098/921-6993 (Andreja, wapp/sms).

Događaj se organizira u okviru projekta OtokNET kojeg financijski podržavaju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU i Općina Pašman.


Kristina Ercegović diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te potom i Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli, NLP Leadership Akademiju, NLP Leadership Master te Advanced Program in Business.

Kristinin poslovni put započinje u korporativnom sektoru, ali nakon četiri godine ga napušta i slijedi preko 20 godina poduzetništva.

2002. osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping, u sklopu koje je pokrenula i niz inovativnih projekata poput Mystery shopping dana, dodjelu nacionalne Nagrade za posvećenost kvaliteti usluge te Heraklea Customer Service akademiju. Herakleu je prodala 2012. te osnovala tvrtku Milda, koja je izradila dating aplikaciju, koju je prodala 2014. godine. 2010. osnovala je tvrtku Zaokret, u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis, a da pritom ne izgore, a danas je to jedinstvena tvrtka s 10 žena suvlasnica.

Godine 2019. godine pokrenula je i vodi portal www.mojnovac.hr (prethodno poznat kao www.zeneinovac.com), organizira konferencije, radionice i retreate o novcu te vodi VIP klub pod nazivom Žene i novac. Čest je gost predavač i moderator panela na raznim poslovnim konferencijama, mentor je i poslovni influencer te je dobitnica niza nagrada.

Nastavi čitati

Najčitanije