Pišite nam

Sport

Krešimir Jaklin iz NŠK Sv. Mihovil u stručnom stožeru hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-19

Prije

-

U-19 reprezenatcija Jaklin

Voditelj nogometne škole Sv. Mihovila je kao trener vratarki reprezentacije U-19 izborio plasman u drugi krug kvalifikacija za završni turnir Europskog prvenstva

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija do 19 godina, koja u svojem stručnom stožeru ima za trenera vratarki Krešimira Jaklina – voditelja nogometne škole NŠK Sveti Mihovil, ostvarila je sve tri pobjede na kvalifikacijskom turniru održanom tijekom listopada u Puli i Poreču te osigurala plasman u drugi krug kvalifikacija za završni turnir Europskog prvenstva, javljaju Naši školji.

Nakon uvodnih pobjeda protiv Lihtenštajna (2:0) i Latvije (3:1), mlada hrvatska ženska U-19 reprezentacija pobijedila je ovaj ponedjeljak Kosovo (1:0) u trećoj utakmici prvog kruga kvalifikacija Lige B te time ostvarila promociju u Ligu A i priliku u sljedećem krugu kvalifikacija izboriti plasman na europsku smotru.

Ekipe će u drugom krugu Lige A biti podijeljene u sedam skupina po četiri ekipe, od kojih će se sedam pobjednika skupina pridružiti domaćinu Češkoj na završnom turniru od 27. lipnja do 9. srpnja iduće godine.

Nastavi čitati

Najčitanije