Pišite nam

Vijesti

Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija koje organiziraju udruge

Prije

-

Pašman

Ovim natječajem Općina Pašman pomaže udrugama s područja općine iznosom većim od 300.000 kn

Općina Pašman raspisala je javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro koje provode udruge na području općine Pašman.

Zato se pozivaju sve udruge sa sjedištem na području općine da se prijave za financijsku podršku programima, projektima i manifestacijama od interesa za opće dobro i to za područje sporta, kulture i turizma, zdravstva i socijalne skrbi te razvoja civilnog društva.

Za ovu financijsku podršku planira se izdvojiti 309.000 kuna, od čega na sport je planirano 123.000 kuna, za kulturu i turizam te razvoj civilnog društva planira se izdvojiti 140.000 kuna, a za programe iz područja zdravstva i socijalne skrbi pripremljen je iznos od 46.000. Javni natječaj kao i svu neophodno dokumentaciju možete naći na službenim stranicama Općine Pašman.

Svaka udruga koja se želi prijaviti na natječaj mora popuniti obrasce objavljene na općinskim stranicama te ih u papirnatom obliku poslati preporučenom pošiljkom na adresu Općine ili osobno dostaviti u prostorije Općine najkasnije do 2. travnja 2021. godine do 15 sati.

Nastavi čitati

Najčitanije