Pišite nam

Vijesti

HTZ „Thank you“ kampanja: Hvala gostima koji su unatoč svemu odlučili odmor provesti baš u Hrvatskoj!

Prije

-

Thank you HTZ

Promotivna kampanja Hrvatske turističke zajednice, koja obuhvaća 13 inozemnih tržišta, pokrenuta je na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter

Tim putem se želi zahvaliti svim turistima na odabiru Hrvatske i hrvatskih destinacija za svoja odredišta u ovoj godini, piše Zadarski.hr.

– Ovom kampanjom želimo zahvaliti svim inozemnim gostima što su, unatoč propisanim epidemiološkim mjerama i protokolima putovanja, ukazali svoje povjerenje Hrvatskoj u ovoj izazovnoj i nepredvidivoj turističkoj godini. Cilj nam je ovime i dalje zadržati vidljivost Hrvatske na odabranim tržištima te svima poručiti da su dobrodošli u našu zemlju i u idućoj godini – izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Ove godine su najbolje rezultate, uz domaće goste, ostvarili turisti iz Njemačke, Slovenije, Poljske i Češke tako da je i fokus kampanje na tim tržištima. Za svako od ciljanih tržišta kampanja se odvija na način da se promoviraju destinacije koje su gosti najviše posjećivali i turistički proizvodi u kojima su najviše uživali.

Kampanja uključuje i organizaciju nagradne igre na društvenim mrežama, a dobitnici će moći osvojiti poklon paket hrvatskih suvenira.

Po završetku kampanje „Thank you“, HTZ kreće sa promotivnim aktivnostima za posezonu u kojima će naglasak biti nautika, kontinentalna ponuda, eno-gastronomija te pondua hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode.

Nastavi čitati

Najčitanije