Pišite nam

Vijesti

GDCK Biograd na Moru dijeli božićne pakete građanima u potrebi

Prije

-

Božićni paketi

Gradsko društvo Crveni križ Biograd na Moru poziva sve svoje korisnike kao i ostale građane u potrebi da se jave povodom podjele božićnih paketa.

Dodatne informacije mogu se dobiti od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati na telefonskom broju 023 383 761 ili osobno na adresi Trg hrvatskih velikana 27, Biograd na Moru (prvi kat), a svi zainteresirani trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • rješenje ili obavijest o visini mirovine,
  • ukoliko je osoba nezaposlena – potvrda o vođenju u evidenciji nezaposlenih osoba,
  • potvrda porezne uprave,
  • osobni dokument,
  • ispunjen zahtjev.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti radi utvrđivanja liste za podjelu, a datum podjele bit će definiran poslije prikupljanja dokumentacije.

Podsjećamo da ciljem GDCK Biograd na Moru je promicanje humanitarnih ciljeva i provođenje akcija od opće koristi na području svog djelovanja, a to je područje lokalnih samouprava grada Biograda na Moru te općina Pakoštane, Sv. Filip i Jakov, Pašman i Tkon.

GDCK kontinuirano pruža pomoć socijalno-ugroženom stanovništvu s područja svog djelovanja u odjeći, obući i posteljini. Akcije podjele humanitarnih paketa s prehrambenim artiklima i higijenskim potrepštinama odvijaju se svakodnevno prema potrebama stanovništva te se pred uskrsno i predbožićno vrijeme podijeli veći broj humanitarnih paketa.

Nastavi čitati

Najčitanije