Pišite nam

Događanja

Gastro event u Ždrelcu: Veliki broj posjetitelja uživao u netom ulovljenoj ribi na Otvorenom kupu otoka Pašmana u podvodnom ribolovu

Prije

-

Gastro event Ždrelac Kup Ribolov

U organizaciji KŠRM Submania iz Zagreba i ŠRD Račina Ždrelac, prošlog vikenda u uvali Polača u Ždrelcu održan je prvi Otvoreni kup otoka Pašmana u podvodnom ribolovu. Ova sportska manifestacija bila je dio velikog gastro eventa koji se održao u popodnevnim i večernjim satima, a samo događanje je kroz dva dana posjetilo preko dvije tisuće gostiju.

-Prije svega želimo se zahvaliti svim sponzorima, donatorima i partnerima. Posebnu zahvalu upućujemo Općini Pašman, načelniku Općine gospodinu Krešimiru Ćosiću i direktorici Turističke zajednice Općine Pašman Petri Perinović te domaćinima Vici Katačiću i Florijanu Gauti, ŠRD Račina – Ždrelac bez čije energije sve ovo ne bi bilo moguće, izjavili su na svojim društvenim mrežama organizatori iz KŠRM Submania.

Natjecanje i cjelokupni događaj bio je na najvišoj razini što su potvrdili i brojni gosti te zadovoljni ribolovci. Pobjednikom natjecanja bio je Luka Ćoza (SRD Harpun), drugo mjesto je osvojio Vanja Peleš (KŠRM Submania) te treće mjesto je zasluženo pripalo Slavenu Čubriću (DPS Zagreb). Nagradu za najveću ribu odnio je Marin Marinković (ŠRD Zubatac), a nagradu „najnesretniji ribolovac“ dobio je Mate Matak (ŠRD Zubatac).

Od direktorice TZO Pašman Petre Perinović smo saznali da su u popodnevnim satima kuhar Tomislav Karamarko i njegov tim pripremili vrhunsku gastronomsku ponudu, dok je majstor japanske kuhinje Nobuhito Okado priredio poseban doživljaj za okupljene režući i pripremajući cijelu tunu pred okupljenim posjetiteljima, a za prvi ovosezonski koncert na otoku Pašmanu pobrinuli su se Giuliano i Diktatori koji su pripremili nezaboravnu zabavu.

Cjelokupni događaj stvorio je nova prijateljstva, nove uspomene, poslovne prilike te uvelike obogatio sportsku, turističku i gastronomsku ponudu otoka Pašmana.

-Izvrsno pripremljena jela uz šefa Tomislava Karamarka kao i brudet od netom ulovljene ribe, ali i svježa tuna doprinijeli su gastronomskom užitku svih posjetitelja. Za izvrsnu atmosferu koja je cijeli dan bila iznimno pozitivna do kasnih večernjih sati pobrinuli su se Giuliano i Diktatori. Pašman je destinacija koja mami i u predsezoni, a ovakve manifestacije jesu zaista poticaj za dolazak i istinsko hedonističko uživanje svih osjetila, za kraj je dodala Perinović.


Sponzori nagrada: Croatian Island Spearguns, Frigomarine, Subcraft, EvenFlow by Gregor Ostojić, Dive In Wetsuits, Neo Carbone Wooden Spearguns & Spearfishing, BlackTech Carbon Fins, Dragor Lux, Pangea Ribolovni Centar

Ostali sponzori: Marikomerc , Pelagos Net Farma, Studenac, OPG Matulić, BURE Centar, Privredna banka Zagreb, Fragaria d.o.o. Woodie dizajn, Tvornica reklame Zagreb, Pekara Hajduk, Restoran Riva, Reatoran Feral i Vrtni centar Divna, Beach Bar Mavra

Nastavi čitati

Najčitanije