Pišite nam

Vijesti

Dragi Pašmanci, povežimo se još više i još bolje na lokalnom portalu!

Prije

-

Načelnik Općine Pašman

Osim dobre međumjesne prometne povezanosti i suradnje, za kvalitetan život u 21. stoljeću iznimno je važna i komunikacijska, virtualna povezanost.

Kako bismo povećali protočnost informacija i još više povezali naših osam naselja, međusobno i sa sjedištem lokalne samouprave, komunalnim poduzećem, turističkim uredom, dječjim vrtićem i školom, odlučili smo pokrenuti općinski portal.

Želja nam je svakodnevno izvještavati o svim najvažnijim zbivanjima na području naše općine, i to u svim segmentima života: radu lokalne samouprave, udruga, komunalnim zahvatima, turizmu, OPG-ova, prometu, sportskim, kulturnim i društvenim događajima.

Da bismo dobili što širu sliku života u pojedinim mjestima, nužna je kvalitetna suradnja s mjesnim odborima, kreativnim pojedincima, udrugama i društvima. Stoga vas pozivamo da nam na mail adresu portal@otokpasman.hr javljate vijesti, najave, obavijesti koje su važne ponajprije domicilnom stanovništvu, ali i našim prijateljima u susjednim mjestima, na susjednom otoku Ugljanu, na kopnu, vikendašima i turistima.

Naravno, dobrodošli su i prijedlozi, konstruktivne kritike i ideje koje mogu unaprijediti život zajednice.

Na portalu ćete se moći informirati i o najvažnijim odlukama Općinskog vijeća, radu općinske uprave i svih njenih tijela.

Iako je epidemija izazvana koronavirusom utjecala na život i rad cijele države, zaustavila mnoge projekte i život nam obilježila neizvjesnošću, rad Općine Pašman nije usporen. Dapače, razvojni projekti se nastavljaju, a, unatoč svim crnim predviđanjima stručnjaka, bilježimo iznimno dobre turističke rezultate.

Odluka da se ove godine ne održavaju velike fešte pokazala se dugoročno dobrom jer današnji turisti, bez obzira na to odakle dolazili, žele ponajprije sigurnu destinaciju. A područje Općine Pašman to u ovome trenutku zasigurno jest! Ponajprije za nas, lokalno stanovništvo, a onda i za naše turiste.

Održavanje povoljne epidemiološke situacije u ovome je trenutku, dugoročno gledano, najisplativiji zahvat. Zato koristim ovu priliku i da svima zahvalim na razumijevanju i poštivanju svih sigurnosnih uputa i odluka.

Vaš načelnik,

Krešimir Ćosić

Nastavi čitati

Najčitanije