Pišite nam

Vijesti

Dječji vrtić Bodulić u novu pedagošku godinu ulazi s većim brojem djece i po prvi put s četiri odgojne skupine

Prije

-

Vrtić Bodulić novi dnevni boravak

Jučer, 4. rujna je u Dječjem vrtiću Bodulić počela nova pedagoška godina 2023./2024. i to za srednju mješovitu i stariju vrtićku skupinu u centralnom objektu u Dobropoljani te za jasličku i mlađu vrtićku skupinu u područnom objektu u Banju.

– Naši Bodulići krenuli su u novu avanturu, pedagošku godinu 2023./24. Sveukupno 67 djece, u dobi od jedne godine do polaska u školu, je započelo druženje u redovnom programu sa svojim novim prijateljima i odgojiteljicama, rekla nam je ravnateljica DV Bodulić Agata Korenić.

U novu pedagošku godinu područni ured u Banju ulazi s novouređenom sobom dnevnog boravka. Za projekt Općine Pašman „Adaptacija dječjeg vrtića u Banju, II. Faza“ Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je u lipnju ove godine odobrilo sufinanciranje u iznosu od 62.000 eura, a adaptirao se i obnovljao gornji kat zgrade.

Ravnateljica nas je nadalje upoznala i s novim rasporedom vrtićkih skupina.

– Ove godine prvi put imamo četiri odgojne skupine, jednu jasličku i tri vrtićke u dva objekta. U centralnom objektu u Dobropoljani su dvije vrtićke skupine „Ribice“ i „Cvjetići“, a u područnom objektu u Banju je jedna jaslička „Pačići“ i jedna vrtićka skupina „Bubamare“.

– Našoj dječici želimo sretan i veseo početak druženja, a na nama odraslima je da im omogućimo sigurno i poticajno okruženje da se mogu kvalitetno razvijati u svim područjima, dodala je za kraj ravnateljica Korenić.

Nastavi čitati

Najčitanije