Pišite nam

Događanja

Boksački spektakl na Pašmanu: Ovu subotu nas očekuje Noć boksa na otvorenom

Prije

-

Noć boksa

Boksački klub Pašman, uz veliku organizacijsku i logističku potporu Općine Pašman i Turističke zajednice Općine Pašman, organizator je atraktivne sportske manifestacije – prve boksačke priredbe na otoku Pašmanu koja će se održati u subotu, 6. srpnja s početkom u 20 sati u Pašmanu na rivi gdje će biti postavljen ring s reflektorima odmah uz more.

Boksački spektakl na kojem će sudjelovati boksači iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Ukrajine popratit će i mažoretkinje s otoka Pašmana i Ugljana svojim nastupom, a za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se DJ Brane.

– U goste nam dolazi slovenski borac Val Prosenjak (BK Slovenska Bistrica) koji će odmjeriti snage s našim reprezentativcem i europskim juniorskim osvajačem bronce Matijom Berendom (BK Ronin). Također ćemo imati prilike gledati zadarsko-zagrebački revanš Lovre Ćoze (BK Bandog) i Danijela Šutala (BK Gladijator). Nastupit će naš kadet Jakov Dunić (BK Pašman) u svom prvom meču protiv Luke Buovca (BK Zadar), najavio je trener BK Pašman Mario Milolov te se zahvalio Općini Pašman na doniranim sredstvima za organizaciju priredbe.

Podsjetimo da je Mario, kondicijski trener i trener boksa, 2022. godine osnovao jedini boksački klub na hrvatskim otocima i pokrenuo školu boksa za osnovnoškolce i srednjoškolce te rekreativni boks za odrasle u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor u Neviđanima što je izazvalo veliki interes na Pašmanu i Ugljanu.

Za ovu subotu najavljuje se čisto nebo i zato dođite i uživajte pod zvijezdama u spektakularnoj sportskoj večeri na pašmanskoj rivi!

Nastavi čitati

Najčitanije